Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Μακαριώτατος Ἀρχιεπίσκοπος κ.κ. Ἱερώνυμος: «Ἡ κρίση εἶναι πνευματική» - Πρώτη τακτική Συνεδρία της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος

Συνήλθε σήμερα Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010, σε πρώτη τακτική Συνεδρία η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, στην Αίθουσα Συνεδριών της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας.

Όσιος Ευδόκιμος Όσιος Ευδόκιμος ο Νεοφανής και Θαυματουργός ο Βατοπαιδινός.(*1840), (+5 Οκτωβρίου)

Υπήρξε ανώνυμος αδελφός της μονής Βατοπαιδίου. Τα ιερά λείψανά του βρέθηκαν κατά μία επισκευή του παλαιού κοιμητηρίου, εκπέμποντας άρρητη ευωδία. Το σκήνωμα του οσίου βρέθηκε σε στάση προσευχής, με σταυρωμένα τα χέρια. Είχε στο στήθος μία εικόνα της Παναγίας, που δείχνει ότι αυτόβουλα είχε φθάσει εκεί, προβλέποντας το τέλος του και μη θέλοντας από   ταπείνωση να τιμάται. Δίκαια και έξυπνα οι θαυμάζοντες συμμοναστές του τον ονόμασαν Ευδόκιμο, γιατί έζησε ευδοκίμως και ευδόκησε ο Θεός να βρεθούν τα τίμια λείψανά του, τα οποία έκαναν θαύματα και μεταφέρθηκαν στο Καθολικό της μονής στις 5 Οκτωβρίου 1840.

UFO καί Τρομοκρατία: Δύο προσχεδιασμένες μεγάλες ἀπάτες (Ὁ πατέρας τῶν πυραύλων ἀποκαλύπτει).

Ὅσο καί ἄν ὁ πονηρός καί τά ὑποχείριά του ἐργάζονται τόσο τό σχέδιο τοῦ Θεοῦ ἐκπληρώνεται: «Ὁ ἅγιος ἁγιασθήτω ἔτι καί ὁ ρυπαρός ρυπαρευθήτω ἔτι» (Ἀποκ. 22, 11)

Προβλέψεις του Werner Von Braun (Βέρνερ Φον Μπράουν)

Ο «πατέρας των πυραύλων» Βέρνερ Φον Μπράουν προειδοποιούσε για την ύπαρξη ενός μυστικού σχεδίου προκειμένου να κερδοσκοπεί το οικονομικό - στρατιωτικό κατεστημένο που με έδρα την Αμερική απλώνεται σ’ όλη τη Γη, και το οποίο, όπως αποκαλύπτει, σκοπεύει να ιδρύσει στο τέλος την πλανητική δικτατορία μεταφέροντας όπλα στο διάστημα.
Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν φαίνεται να παρεκκλίνει από τον αρχικό σχεδιασμό του το πρότζεκτ της εξαπάτησης του κοινού, που έχει περιγράψει από τη δεκαετία του 70 ο Μπράουν. Οι «Προβλέψεις του Werner Von Braun» προβλήθηκαν, κατά παράκλησή του, από την συνεργάτιδά του δρ. Κάρολ Ρόσιν, και σχετικές ομιλίες της υπάρχουν βιντεοσκοπημένες στο ιντερνέτ (ιδιαίτερα στο youtube).

5 Οκτωβρίου Συναξαριστής. Χαριτίνης, Μαμελχθάς, Ερμογένους Ιερομάρτυρα, Ιωάννου Επισκόπου, Ευδοκίμου Νεοφανούς, Μεθοδίας Κιμώλου, Πέτρου, Αλεξίου και Ιωνά Θαυματουργών.

Ἡ Ἁγία Χαριτίνη

Ἔζησε στὰ χρόνια του Διοκλητιανοῦ (284 – 305).
Ἦταν χριστιανὴ καὶ δούλη ἑνὸς πλουσίου Ρωμαίου, τοῦ Κλαυδίου. Ὅταν ὁ κόμης Δομέτιος ἔμαθε τὴν πίστη τῆς Χαριτίνης ζήτησε ἀπὸ τὸν Κλαύδιο νὰ τοῦ τὴν στείλει γιὰ νὰ τὴν ἐξετάσει ὁ ἴδιος. Ἡ Ἁγία παρουσιάστηκε στὸν κόμη καὶ χωρὶς νὰ δειλιάσει ὁμολόγησε τὴν ἀληθινὴ πίστη τοῦ Ἰησοῦ Χριστοῦ. Ὁ Δομέτιος ἐξοργισμένος ἀπὸ τὴν ὁμολογία πίστεως τῆς Χαριτίνης διέταξε τὸν βασανισμό της καὶ στὴν συνέχεια ζήτησε νὰ τὴν ρίξουν στὴ θάλασσα δένοντάς της μία πέτρα στὸ λαιμό.
Ὅμως μὲ τὴν βοήθεια τῆς Θείας Χάρης ἡ Ἁγία ἐπέζησε καὶ παρουσιάστηκε μπροστὰ στὸν Δομέτιο γιὰ νὰ τοῦ ἀποδείξει τὴν παντοδυναμία τοῦ Κυρίου. Παραταύτα ὁ Δομέτιος δὲν πείστηκε καὶ ἀπαίτησε τὸν βασανισμό της ξανά.
Μὲ αὐτὸ τὸν τρόπο ἡ Ἁγία Χαριτίνη παρέδωσε τὸ πνεῦμά της εἰς τὸν Κύριο.

Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος:1) Με έχουν βάλει στόχο και απειλούν τη ζωή μου, 2)"Τόσο πρέπει πλέον να προσκυνήσουμε την Παγκοσμιοποίηση;"

Άνθιμος: Με έχουν βάλει στόχο και απειλούν τη ζωή μου
Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος:1)«Με έχουν βάλει στόχο και απειλούν τη ζωή μου» .
«Πρέπει να προσέχεις». Αυτή ήταν η υπόδειξη που έγινε από συγκεκριμένη υπηρεσία της αστυνομίας στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, μετά από σχετικές πληροφορίες που θέλουν κάποιους να τον έχουν βάλει στο «στόχαστρό» τους.
Όπως αποκάλυψε τη Δευτέρα (04/10) ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη, αστυνομικοί του πρότειναν να του διαθέσουν δύο αστυνομικούς προκειμένου να τον φυλάνε 24 ώρες το 24ωρο, εκείνος όμως αρνήθηκε και δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει να σχολιάζει την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα.
Προηγήθηκε φλογερό κήρυγμα
Την περασμένη Κυριακή (03/10) ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης είχε προϊδεάσει τους πιστούς , λέγοντας ότι απειλείται η ζωή του και άσκησε σκληρή κριτική στην πολιτική της κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό.

Κάρτα συναλλαγῶν: ἐγκαινιάζει τήν ήλεκτρονική ἀστυνόμευση.

Την 1η Ιανουαρίου του 2011 θα κάνουν τα "εγκαίνια" των συστημάτων της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης"

Προσοχή!
Δεν ανακοινώθηκε ποτέ ότι η "Κάρτα του Πολίτη", η οποία θα επιβληθεί αποτον Δεκέμβριο του 2011 (εκτός και αν αλλάξουν γνώμη), θα είναι προαιρετική.
Αυτό που γράφτηκε και ειπώθηκε απο τα ΜΜΕ είναι ότι η "Κάρτα συναλλαγών" ή  "φοροκάρτα" όπως αναφέρεται παραπλανητικά, η οποία θα  κυκλοφορήσει  στο ΑΜΕΣΟ μέλλον ,δεν θα είναι υποχρεωτική  αλλά θα την προμηθεύονται όσοι  το ...επιθυμούν.
Βέβαια  όλοι εμείς που ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ θα έχουμε  "ειδική περιποίηση" απο το κράτος.Δεν γνωρίζουμε π.χ πως θα αναγνωρίζεται το αφορολόγητο αν δεν έχουμε ηλεκτρονικά καταγεγραμμένες τις δαπάνες μας, ή αν θα βρίσκουμε  με ευκολία  καταστήματα που θα δέχονται την συναλλαγή χωρίς  "κάρτα συναλλαγών".

1)Μόλυναν την ατμόσφαιρα, τα οστά τους πείραξαν, 2)«Νά αποκτήσουµε αισθητήριο πνευµατικό », 3)«Ό θείος φωτισµός είναι τό πάν »

Εικόνα
1)Μόλυναν την ατμόσφαιρα, τα οστά τους πείραξαν
- Γέροντα, σκέφτονται να αρχίσουν να καίνε τους νεκρούς για λόγους υγιεινής και για εξοικονόμηση χώρου.
- Για λόγους υγιεινής; Ακούς κουβέντα! Δεν ντρέπονται που το λένε;
Όλη την ατμόσφαιρά την έχουν μολύνει, τα οστά τους πείραξαν;
Τα οστά στο κάτω-κάτω είναι και πλυμένα! Και για εξοικονόμηση χώρου; Ολόκληρη Ελλάδα με τόσα ρουμάνια και δεν βρίσκουν χώρο;
Έβαλα τις φωνές σε έναν καθηγητή του Πανεπιστημίου γι' αυτό το θέμα.
Πώς για τα σκουπίδια βρίσκουν τόσο τόπο και για τα οστά που είναι ιερά δεν βρίσκουν; Χάθηκε ο τόπος;

Και πόσα οστά Αγίων μπορεί να είναι ανάμεσα σ' αυτά! Το σκέφτονται αυτό;
Στην Ευρώπη καίνε τους νεκρούς, όχι γιατί δεν υπάρχει χώρος να τους θάψουν, αλλά γιατί το θεωρούν πρόοδο.
Δεν ανοίγουν κανένα δάσος, για να κάνουν χώρο, αλλά καίνε τους νεκρούς, τους κάνουν σκόνη, για να ανοίξουν χώρο...

Ἡ «μικρή ἀποκάλυψη» τοῦ προφήτη Ἡσαΐα

Η Ευθύνη της επιλογής μας

ΙΕΡΟΝ ΚΕΛΛΙΟΝ
ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΟΥΡΑΖΕΡΗ
ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ
Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΣ  (σελ 38 -42)
Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΣ

                                       

                                 Βιομετρικά διαβατήρια
                                 Ἡλεκτρονικές ταυτότητες
                                  666
                                  Bar code
                                  RFID
                                  Smart cards
                                   Ἐμφυτευόμενα μικροτσιπς


Ὁ ἴδιος προφήτης, ὁ πέμπτος εὐαγγελιστής, μέ ζωηρό λόγο καί ἐντυπωσιακές εἰκόνες περιγράφει τή συντριβή τῆς εἰδωλολατρικῆς κοσμικῆς δυνάμεως  στή «Μικρή Ἀποκάλυψι» ὅπως ἔχουν χαρακτηρισθῆ τά κεφάλαια 34 καί 35 τοῦ βιβλίου του. Ἡ ὅλη φρασεολογία ὑπενθυμίζει τή μάχη τοῦ Ἁρμαγεδῶνος τῶν ἐσχάτων χρόνων τῆς ἱστορίας (προβλ. Ἀποκ. Κεφ. 16-19). Ἡ ἔκρηξι τῆς θείας ὀργῆς κατά τοῦ σατανικοῦ συστήματος τοῦ κόσμου θά εἶναι δικαία καί ἡ ἀναστάτωσι τῆς φύσεως παρομοιώδης. Ὁ παρῶν κόσμος, πού φέρει ἐπάνω του τή σφαγῖδα τῆς φθορᾶς, λόγῳ τῆς ἁμαρτίας καί τῆς διαφοθρᾶς, θά ἀλλάξῃ καί θά ἀντικατασταθῇ.  Θά λειώσουν ὅλα τά οὐράνια σώματα,  θα ξετυλιχθῇ ὁ οὐρανός σάν ἄλλο βιβλίο (εἱλητάριο) καί τά ἄστρα θά πέσουν σάν φύλλα ἀμπέλου καί συκῆς.

Παρουσίαση βιβλίων: "Η Ευθύνη της επιλογής μας"

"Μηδέν φοβού ά μέλλεις παθείν.
Ιδού δη μέλλει βαλείν  ο διάβολος  εξ υμών εις φυλακήν 
ίνα πειρασθήτε ,και έξετε  θλιψιν ημέρας δέκα .
Γίνου πιστός άχρι θανάτου,
και δώσω σοι τον στέφανον της ζωής"
(Αποκ.2,10).

Προλογίζει ο Αρχιμανδρίτης π.Σαράντης Σαράντος  εφημέριος του Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible