Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Κλινικά νεκρή δικηγόρος ξύπνησε μετά από 2,5 χρόνια σε κώμα.

"Ξύπνησε" από τον εφιάλτη
ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ




Ενα τροχαίο ατύχημα τη βύθισε σε κωματώδη κατάσταση για δυόμισι χρόνια. Ολο αυτό το διάστημα πάλεψε και κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα θαύμα. «Ξύπνησε» από την εφιαλτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει και με ανοιχτά τα μάτια πλέον ατενίζει και πάλι τη ζωή με αισιοδοξία.



Σε ηλικία μόλις 28 ετών η  δικηγόρος Κωνσταντίνα-Μαρίνα Σπυριάδη μπορεί να γλίτωσε από του χάρου τα δόντια, έπρεπε όμως να δώσει άλλη μία άνιση μάχη.
Ο τραυματισμός της από αυτοκινητικό ατύχημα το καλοκαίρι του 2009 σε περιοχή της Λέσβου την καθήλωσε στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Με βαριές εγκεφαλικές κακώσεις, για περίπου δυόμισι χρόνια βρίσκονταν σε «λήθαργο». Λίγοι ήταν αυτοί που πίστευαν ότι κάποια στιγμή θα ανακάμψει και θα αποκτήσει και πάλι τις αισθήσεις της.


Στο πλευρό της βρίσκονταν συνεχώς οι γονείς της, οι οποίοι ζούσαν τον δικό τους Γολγοθά. Αν και είχαν αρχίσει να απελπίζονται με τη σοβαρή κατάσταση της υγείας της, δεν έχασαν ποτέ την πίστη τους στον Θεό αλλά και στις δυνάμεις της -30χρονης πλέον- Κωνσταντίνας-Μαρίνας.
Παρ’ ότι η  δικηγόρος έχει μπροστά της ακόμα πολλές δυσκολίες να ξεπεράσει, χαμογελά ξανά στη ζωή και είναι έτοιμη να συνεχίσει τον αγώνα της μέχρι να καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.


«Το παιδί μου παρουσιάζει μια βελτίωση στην υγεία του και αυτό είναι γεγονός. Είμαστε κοντά της και τη στηρίζουμε στον αγώνα της. Σίγουρα έχει μακρύ ακόμα δρόμο μπροστά της, αλλά για εμάς το θέμα ήταν να καταφέρει να επικοινωνήσει με το περιβάλλον και μαζί μας. Τώρα μπορεί να τρώει από το στόμα, ενώ κάνει προσπάθειες να μιλήσει» εξομολογείται στην «Espresso» ο Στρατής Σπυριάδης, πατέρας της Κωνσταντίνας και αναισθησιολόγος στη Μυτιλήνη.
«Εχει υποστεί σημαντικές βλάβες -αυτή δυστυχώς είναι η αλήθεια- και δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα επανέλθει ποτέ στα φυσιολογικά της επίπεδα».


Η 30χρονη Κωνσταντίνα-Μαρίνα έχει βγει από το νοσοκομείο και μένει στο σπίτι της οικογένειας, στο Μαρούσι.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή είναι πολλά και έχουν να κάνουν κυρίως με την κίνησή της.
Οπως μας εξηγεί ο πατέρας της, θα χρειαστεί να μπει ξανά στο νοσοκομείο, αφού επιβάλλεται να γίνουν κάποιες διορθωτικές επεμβάσεις στο ένα της το πόδι, το οποίο παραμένει από τότε αγκυλωμένο.
«Το αριστερό της πόδι έχει πρόβλημα. Από τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη αντιμετωπίζει θέματα με το πόδι της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κινηθεί. Είναι σε καλύτερη κατάσταση μεν, αλλά με δυσκολίες ακόμα.
Η μάνα της είναι πάντα δίπλα της, όπως και μια βοηθός, καθώς και ένας φυσικοθεραπευτής. Καταλαβαίνει και αντιλαμβάνεται πλέον τα πάντα. Δεν περπατάει και δεν μπορεί να φάει μόνη της, ενώ κάνει προσπάθειες να μιλήσει».


ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=1&artid=1471639
http://anavaseis.blogspot.com/2011/12/25_19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible