Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ντροπή σ' ὅλους!

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ Γ. ΕΦΡΑΙΜ

«Η σύλληψη μάλιστα του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, π. Εφραίμ, αμαύρωσε το όλο σύστημα της Ελληνικής Δικαιοσύνης», αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο Μητροπολίτης Αντινόης κ. Παντελεήμων του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Η δήλωση έχει ως εξής:

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί,

Μετά λύπης πολλής παρακολουθώ τις εξελίξεις του ζητήματος του Οσιοτάτου Καθηγουμένου της Ιεράς και Βασιλικής Μονής Βατοπεδίου – Αγίου Όρους, π. Εφραίμ.

Ενώ ζούμε σε μία εποχή που όλος ο κόσμος απολαμβάνει, όσο είναι δυνατόν, τα «ανθρώπινα δικαιώματα», στην Ελλάδα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Η σύλληψη μάλιστα του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, π. Εφραίμ, αμαύρωσε το όλο σύστημα της Ελληνικής Δικαιοσύνης.


Ορισμένοι Δικαστές και αστυνομικοί, αντί να συλλάβουν τους υπεύθυνους Υπουργούς και Βουλευτές, που με τις πράξεις τους οδήγησαν στην υποδούλωση και την οικονομική χρεωκοπία της αγαπημένης μας Πατρίδος, στρέφονται εναντίον αθώων μοναχών, που αφιέρωσαν όλη τη ζωή τους στον Χριστό και στην διακονία των συνανθρώπων τους.

Ως Έλληνας, αισθάνομαι ειλικρινά ντροπή όχι μόνον για την Ελληνική Δικαιοσύνη που επιτρέπει τέτοιες άδικες αποφάσεις και καταστάσεις, για τα Σώματα Ασφαλείας που τόλμησαν, χωρίς φόβο Θεού, να συλλάβουν ένα ιερό πρόσωπο του Αγίου Όρους αλλά, και για ελάχιστους ρασοφόρους μοναχούς του Αγίου Όρους, που για να ικανοποιήσουν τα κόμπλεξ – μειονεκτικά τους αισθήματα, συνέβαλλαν στην όλη προδοσία και στα σκάνδαλα !!! ΝΤΡΟΠΗ Σ’ ΟΛΟΥΣ !!!

Με την επιστολή μου εκφράζω την αμέριστο συμπαράστασή μου στον Οσιολογιώτατο Μοναχό π. Εφραίμ και σ’ όλη την αδελφότητα της Ιεράς και Βασιλικής Μονής Βατοπεδίου – Αγίου Όρους.

Ταπεινά προσεύχομαι στον Άγιο Θεό, όπως παύσουν οι άρχοντες του κόσμου αυτού να εργάζονται το κακό και να επιδιώκουν την δικαιοσύνη και το καλό.

Διότι, τέτοιες «παραλογίες», μόνο στην Ελλάδα τις συναντά κανείς.

Με εκτίμηση και σεβασμό.

+Ο Μητροπολίτης Αντινόης ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10370:2011-12-26-23-07-20&catid=13
http://www.impantokratoros.gr/mhtropoliths-antinohs-efraim-vatopaidinos.el.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible