Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ἐρωτήματα πού ζητούν ὑπεύθυνη ἀπάντηση...


ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ  ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ  ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

Καλησπέρα σας,

Λέγομαι Αδαμόπουλος Ευστάθιος και θα σας παρουσιάσω τις κυριότερες αντιρρήσεις της Πρωτοβουλίας Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης, γνωστής πλέον και ως ΠΡΑΟΣ στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και την Κάρτα του Πολίτη.
ΠΡΩΤΟΝ - λένε, για την εξυπηρέτηση...
Λέει το Υπουργείο: H Κάρτα θα περιέχει τα ελάχιστα απαιτούμενα στοιχεία. Δηλ., μόνο τους κωδικούς σας: ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, Αριθμό Κτηματολογίου, Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας. Θα μπορεί επιτέλους να εξυπηρετείται ο Πολίτης από το Δημόσιο. Τέρμα η γραφειοκρατία, τέρμα οι ουρές, τέρμα η αναμονή.

Απάντηση:

Εάν είναι έτσι, τότε γιατί κάνετε τόσο κόπο και δίνετε τόσα λεφτά για την Κάρτα του Πολίτη; Γιατί δεν παίρνετε τις ταυτότητες που έχουμε ήδη, και να γράψετε επάνω τους αυτά τα 2-3 νούμερα; Για 2-3 νούμερα γίνεται όλη αυτή η αναστάτωση;

" Πόσες φορές θα χρειαστώ στη ζωή μου τον αριθμό Κτηματολογίου; 2,3,5 φορές σε όλη μου τη ζωή;
" Πόσες φορές θα χρειαστώ το ΑΦΜ μου; Κάθε φορά που κάνω φορολογική δήλωση; 
Καί λοιπόν, για να χρησιμοποιείται μια φορά το χρόνο, βγαίνει τώρα η Κάρτα του Πολίτη; Οι επαγγελματίες το ΑΦΜ τό ξέρουν απέξω, δεν περιμένουν την Κάρτα του Πολίτη !

Το πρόβλημα του Δημοσίου για να με εξυπηρετήσει είναι ότι δεν μπορεί να με αναγνωρίσει επειδή του λείπουν αυτοί οι κωδικοί;
Μα αφού, όποτε πηγαίνω στην εφορία, το ΑΦΜ το έχω μαζί μου.
Όποτε πάω να γράψω φάρμακα, ο κωδικός μου είναι γραμμένος πάνω στο βιβλιάριο.

Τι περισσότερο λοιπόν θα προσθέσει ένα νέο έντυπο ταυτοποίησης εάν δεν:
"
    Οργανωθεί το Δημόσιο; Γίνει ορθολογική χρήση του προσωπικού;
"
    Δοθούν χρήματα στην εκπαίδευση- ανάπτυξη προσωπικού;
"
    Δοθούν χρήματα στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη των υποδομών των υπηρεσιών του;
"
    Τιμωρηθούν οι επίορκοι υπάλληλοι;
Εάν ΔΕΝ γίνουν αυτά, τι να το κάνω ένα νέο έντυπο ταυτοποίησης;

Εάν όμως γίνουν όλα αυτά, τότε άνετα μπορώ να εξυπηρετηθώ και από το υφιστάμενο δελτίο ταυτότητας. Δεν χρειάζεται να μου χορηγηθεί καινούριο.
Το πρόβλημα του δημοσίου δεν είναι να με αναγνωρίσει με ένα νέο Δελτίο Ταυτότητας (ΚτΠ), αλλά αφού με αναγνωρίσει να με εξυπηρετήσει ...; και αυτό ΔΕΝ το λύνει η ΚτΠ, αλλά η οργάνωσή του δημοσίου και αυτά είναι διαφορετικά πράγματα.

Η οργάνωση του Δημοσίου πρέπει να γίνει ασχέτως με την εισαγωγή της ΚτΠ.

Δεν είναι προϋπόθεση της οργάνωσης του Δημοσίου η ΚτΠ, ούτε πρέπει να γίνει με δικαιολογία την ΚτΠ.

Πρέπει να γίνει ούτως ή άλλως.

Αυτό είναι σημαντικό να το συνειδητοποιήσουμε, γιατί ενώ δεν λύνει η ΚτΠ προβλήματα με την εισαγωγή της, αντίθετα φέρνει πολλά προβλήματα, όπως θα δούμε κατωτέρω.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ - για την ασφάλεια...

Μάθαμε από τις 2 διαβουλεύσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα:
α) υιοθετηθούν "καλές πρακτικές ασφαλείας" (1η διαβούλευση για την ΚτΠ) και
β) "πάντοτε, με αδιαπραγμάτευτη τη διασφάλιση της προστασίας των δικαιωμάτων των πολιτών-χρηστών των υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, καθώς και με πλήρη σεβασμό του δικαιώματος προστασίας της ιδιωτικότητας και των προσωπικών τους δεδομένων." (2η διαβούλευση για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση)

Απάντηση:
Σε αυτούς τους ισχυρισμούς θα απαντήσουμε με γεγονότα που συνέβησαν ή αποκαλύφθηκαν τους τελευταίους 2-3 μήνες:
"    Διευθύντρια της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας των ΗΠΑ δήλωσε: «Δεν υπάρχει ασφάλεια στα συστήματά μας».
"    Το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών και Εθνικής Οικονομίας επιβεβαίωσε πως έπεσε θύμα μίας «πρωτόγνωρης» ηλεκτρονικής επίθεσης, με κύριο στόχο το τμήμα εσόδων και τα έγγραφα για την G20, "    Χάκερς έσπασαν τις βάσεις δεδομένων των 6 μεγαλύτερων πετρελαϊκών εταιρειών: BP, EXXON, SHELL, Marathon Oil Corp., ConocoPhillips και Baker Hughes Inc. Οι χάκερς παρέμεναν στα συστήματα των εταιρειών απαρατήρητοι τα τελευταία 1-3 χρόνια. 
Υποκλάπηκαν νομικές πληροφορίες, πληροφορίες σχετικά με επιχειρηματικές συμφωνίες καθώς και οικονομικά δεδομένα. Πρακτικά δηλ. τις είχαν κατακλέψει.
"    χάκερ απέκτησαν πρόσβαση σε μυστικές πληροφορίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης του Καναδά παραβιάζοντας τις βάσεις δεδομένων του Yπουργείου Οικονομικών και του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας
"    Άγνωστοι χάκερ παραβίασαν τα συστήματα του χρηματιστηρίου του Λονδίνου, πιθανώς για αποσταθεροποιήσουν οικονομικά ιδρύματα και να σπείρουν τον τρόμο στις αγορές, έγραψαν οι Times, κάνοντας λόγο για τρομοκρατική επίθεση.
"
    Στο Αμερικανικό Χρηματιστήριο NASDAQ οι χάκερ «αλώνιζαν» στο σύστημα του για πάνω από ένα χρόνο.
"
    Άγνωστοι υπέκλεψαν τα προσωπικά δεδομένα 1 εκατομμυρίου αμερικανών στρατιωτικών πελατών της αμερικανικής τράπεζας PenFed μέσω ενός φορητού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή
"
    Μόλις προχθές την Πέμπτη διαβάσαμε στο BBC ότι άγνωστοι εισέβαλαν στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Μετά από όλα αυτά θέλουμε να ρωτήσουμε τους αρμοδίους της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και της Κάρτας του Πολίτη: Θα φτιάξετε εσείς πιο ασφαλείς βάσεις δεδομένων από τους Αμερικανούς, τους Γάλλους, τους Καναδούς, την Ευρωπαϊκή Ένωση; 
Είναι ποτέ δυνατόν; Εάν το πετύχετε τότε σας αξίζει βραβείο Νόμπελ. Να βγούμε και να πουλήσουμε τότε αυτή τη βάση και στους άλλους. Θα μπορέσουμε έτσι να μειώσουμε και το χρέος και να μην χρειαστεί να πουλήσουμε Ελληνική Γη.

Λέτε ψέματα κύριοι. Δεν υπάρχει ασφαλής βάση δεδομένων.

 http://www.kivotoshelp.gr/Pages/BHMA.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible