Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Ποινικές διώξεις γιά τούς βλάσφημους 'ἠθο-ποιούς' καί συντελεστές τῆς χυδαίας παράστασης Corpus Christi!

 
Ως φως στο τούνελ της εν γένει διαφθοράς, της ασυδοσίας, του ευτελισμού των θεσμών, των αξιών και ιδανικών και της κατάφωρης ανομίας που κατά κόρον επικρατούν τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας δύναται να εκληφθεί η άσκηση ποινικής διώξεως από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για καθύβριση θρησκεύματος και κακόβουλη βλασφημία από κοινού και κατ' εξακολούθηση σε βάρος συντελεστών και ηθοποιών της παράστασης Corpus Cristi.
Αφορμή στάθηκαν οι μηνύσεις του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ αλλά και δεκάδων πολιτών, οι οποίοι υποστήριξαν με αποδείξεις ότι καθυβρίζεται το θρήσκευμα και απειλείται η θρησκευτική ειρήνη και η κοινωνική συνοχή.  Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών απέφυγε να κινήσει τη διαδικασία της αυτοφώρου διαδικασίας, την οποία προέβλεπε ο νόμος και το σύνταγμα αναθέτοντας την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στον εισαγγελέα Χ. Λακαφώση, ο οποίος αφού πήρε καταθέσεις από πολίτες που υποστήριξαν ότι θίγονται από το περιεχόμενο της παράστασης, διάβασε το σενάριο και είδε μαγνητοσκοπημένη την παράσταση. Μετά την προανάκριση άσκησε ποινική δίωξη, η οποία κυρίως αποβλέπει στην προστασία της κοινωνικής συνοχής και θρησκευτικής ειρήνης, αγαθά που απειλούνται από τέτοιες απαράδεκτες και χυδαίες παραστάσεις!
Μετά την άσκηση δίωξης μάλιστα έδωσε εντολή στη ΓΑΔΑ να διενεργήσει προανάκριση λαμβάνοντας ανωμοτί καταθέσεις από τους κατηγορούμενους.
Η απόφαση αυτή ουσιαστικά εκλαμβάνεται ως αμυδρή ελπίδα στο γενικό κατήφορο της χώρας και δύναται να αποτελέσει τροχοπέδη σε όλους αυτούς τους ψευτο-κουλτουριάδες ενός παγκοσμίως ξεπεσμένου διαφωτισμού που εκλαμβάνουν την έννοια της δημοκρατίας και την ελευθερία που εκπηγάζει εξ αυτής ως πλήρη ασυδοσία... «Κάτι φαίνεται πως αρχίζει να επαναλειτουργεί σ’ αυτό το κράτος. Ίσως ο κοινωνικός αντίκτυπος για το θεσμό της Δικαιοσύνης και την κυβέρνηση από την κατάφωρη βλασφημία των θείων προσώπων της χριστιανικής πίστης μέσω της χυδαίας αυτής παράστασης Corpus Christi  να διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του εισαγγελέα για άσκηση ποινικής δίωξης. Πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι η Ελλάδα δεν είναι μπανανία. Πρέπει να κατανοήσουν ότι δεν μπορούν να ασχημονούν ασύστολα και να επιβραβεύουν την ανωμαλία ως δήθεν ανθρώπινο δικαίωμα γιατί η ανοχή των Ελλήνων έχει και όρια» σχολίαζαν εκκλησιαστικοί κύκλοι εξ αφορμής της άσκησης ποινικής δίωξης. Και πρόσθεταν: «Μέσα στο πλαίσιο αυτό και παρά τα όσα θα βγουν να υποστηρίξουν οι γνωστοί ανόητοι και άφρονες ψευτοκουλτουριάρηδες και τα ελεγχόμενα από τους κύκλους της ανομίας μαζικά μέσα ενημέρωσης διαστρεβλώνοντας την αλήθεια και προς εντυπωσιασμό της κοινής γνώμης περί δήθεν παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ελευθερίας της έκφρασης το μήνυμα που εκπορεύεται εκ της αποφάσεως είναι σαφές και συγκεκριμένο. Έχει δε να κάνει με την τήρηση του συντάγματος και το σεβασμό των θεσμών και των πιστευμάτων του κάθε πολίτη. Δεν μπορεί κανένας να ασχημονεί στο όνομα δήθεν της ελευθερίας της τέχνης και της έκφρασης».-

Συντάκτης: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012 
http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=1728&obcatid=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible