Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Ἔνσταση κατά τῆς ἀπόφασης τοῦ Καμίνη γιά παραχώρηση κτιρίου τοῦ Δήμου στό ἴδρυμα τοῦ Σόρος



Ένσταση κατά της απόφασης του κ.Καμίνη για παραχώρηση κτιρίου του Δήμου στο ίδρυμα του Σόρος


Ο κ. Καμίνης χωρίς καμία διαβούλευση και χωρίς να ακολουθήσει πολλές από τις δημοκρατικές διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος προχώρησε ταχύτατα στην κύρωση μίας συμφωνίας με το γνωστό ίδρυμα του κ. Σόρος. Κατά τα άλλα κόπτεται περί δημοκρατίας, ισονομίας και Κράτους Δικαίου.
Ο σκοπός γνωστός. Η περαιτέρω υποβάθμιση συγκεκριμένων περιοχών της πρωτεύουσας και εν προκειμένω η διαχείριση των υποδομών αλληλεγγύης από συγκεκριμένα συμφέροντα. Γιατί τί άλλο μπορεί να σημαίνει το ότι θα στεγαστούν στον εν λόγω χώρο φορείς αλληλεγγύης που θα επιλέξει το ίδρυμα του κ. Σόρος σε συνεργασία με τον Δήμο; Και τελικά ο Δήμος θα έχει όντως λόγο μετά την αποδοχή των 600.000 ευρώ δωρεά του κ.Σόρος;

Εμείς ως κάτοικοι της περιοχής και ως ενεργές ομάδες του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος με παρεμβάσεις ουσίας πάντα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας και πάντα υπέρ της Αθήνας δηλώνουμε ότι θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να μην υλοποιηθεί αυτή η συμφωνία.
Για εμάς το θέμα αυτό δεν αφορά μόνο την δημοτική αρχή, αλλά είναι βαθιά πολιτικό. Για τον λόγο αυτό περιμένουμε να γίνουν και πολιτικές παρεμβάσεις επί της συγκεκριμένης ενέργειας. Δικαιούται ο κ. Καμίνης να λαμβάνει τόσο σοβαρές αποφάσεις για συνεργασίες με φορείς με αμφιλεγόμενες θέσεις για την χώρα;
Αναμένουμε ότι ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης θα δεχθεί την καθ’ολα νόμιμη και βάσιμη ένσταση μας προστατεύοντας έτσι την πόλη από τις ενέργειες του Δημοτικού Συμβουλίου εις βάρος των κατοίκων της.
Καλούμε τον κόσμο να δηλώσει την αντίθεση του με την παραπάνω απόφαση  στέλνοντας ηλεκτρονικά μηνύματα ή τηλεφωνώντας στο γραφείο Δημάρχου (mayor@cityofathens.gr, τηλ: 210 5241981, 210 5242583, φαξ: 210 5278110).
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Μετά την απαράδεκτη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να παραχωρήσει κτίριο της Αθήνας στην οργάνωση του κ. Σόρος, με πρόσχημα την αποδοχή δωρεάς, εκπρόσωποι της επιτροπής κατοίκων Αγγελοπούλου – Πλατείας Βικτωρίας και ο Σύλλογος «Φίλοι της Κυψέλης» καταθέσαμε στον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης ένσταση κατά της απόφασης και ζητάμε την ακύρωση της για μία σειρά λόγους, τόσο νομικούς όσο και κοινωνικούς.
Επιτροπή Κατοίκων Αγγελοπούλου-Πλατείας Βικτωρίας
(katoikoi_6o_diamerisma@yahoo.gr)
Σύλλογος «Φίλοι της Κυψέλης» (filoikipselis@yahoo.gr) 

http://anavaseis.blogspot.gr/2013/05/blog-post_2422.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible