Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

«Εσείς οι ιερείς έχετε αυτό το σκοπό στη ζωή σας, να θρέψετε το λαό του Θεού» (Ἁγίου Λουκᾶ Συμφερουπόλεως).

Περί Ιερέων

undefined
Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως καί Κριμαίας
…Για τους Ιερείς που περιέκοπταν τις ακολουθίες ή δεν τις τελούσαν συχνά ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός θύμιζε το χωρίο του Προφήτη Ιερεμία: «Επικατάρατος πας ο ποιών τα έργα του Κυρίου αμελώς». Ο ίδιος τελούσε όλες τις ακολουθίες και λειτουργούσε με μεγάλη ευλάβεια και προσοχή, δίχως βιασύνες, περικοπές, συντομεύσεις. Συμβούλευε τους ιερείς με συνεχείς εγκυκλίους να τελούν καθημερινά τις ακολουθίες και να προσεύχονται υπέρ του ποιμνίου τους:...

Πολεμικές τέχνες: Ὁ Δούρειος Ἵππος τῆς Νέας Ἐποχῆς.

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

Ο Δούρειος Ίππος
της "Νέας Εποχής"





Το σχέδιο της κίνησης "Νέα Εποχή" για μιά ολοκληρωτική, ανελεύθερη και αρνησίχριστη παγκόσμια κοινωνία έχει τρεις τομείς εφαρμογής, τον οικονομικό, τον πολιτικό και τον θρησκευτικό, αλλά και πολλούς συνειδητούς ή ασυνείδητους προπαγανδιστές που απλώνουν τα δίχτυα της από το πόστο του ο καθένας. Ένα δίχτυ που καθημερινά πιάνει "φρέσκα" ψάρια, με το αζημίωτο μάλιστα, είναι οι πολεμικές τέχνες (Karate, Kung Fu, Aikido κ.τ.λ.).
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!
Οι πολεμικές τέχνες είναι από τα πιο διαδεδομένα νεοεποχίτικα μαγαζάκια. Εισβάλλουν καθημερινά στο σπίτι μας μέσω τηλεόρασης με ταινίες και σειρές και διαθέτουν:

Σήμερα το πιο απαραίτητο είναι να βρουν οι άνθρωποι έναν πνευματικό, να εξομολογούνται(Γέροντος Παϊσίου)

Ο Θεός θέλει ο άνθρωπος,
να διορθώνεται δια του ανθρώπου
            - Γέροντα, όταν αντιμετωπίζω ένα θέμα και προσεύχωμαι γι’ αυτό, πως θα καταλάβω ποιο είναι το θέλημα του Θεού;
            - Το θέλημα του Θεού δεν βρίσκεται έτσι. Καλύτερα να ρωτάς για ένα πρόβλημά σου. Να μη ζητάς πληροφορία από τον Θεό, εφόσον μπορείς να συμβουλευθής κάποιον άνθρωπο, γιατί μπορεί να πλανηθής. Κάποιος πήγαινε σε μια εκκλησία, στεκόταν μπροστά στο εικονοστάσι και έλεγε: «Παναγία μου, να πάρω χρήματα από το κουτί;». Του έλεγε ο λογισμός: «Πάρ’ τα». «Ναι, θα τα πάρω», έλεγε και έπαιρνε τα χρήματα. Μια-δυο-τρεις φορές, ένας επίτροπος προβληματίσθηκε. «Τι γίνεται; Λέει. Κάποιος πρέπει να παίρνη τα χρήματα» και πήγε να παρακολουθήση. Τι να δη; Σε λίγο ήρθε αυτός και επανέλαβε τα ίδια: «Παναγία μου, να πάρω τα χρήματα από το κουτί;… Ναι, θα τα πάρω», είπε, οπότε τον έπιασε ο επίτροπος.

Τί εἶναι ἡ σαϊεντολογία (Scientology)

newage.gif (52670 bytes)

electman.JPG (23164 bytes)
"Αυτό το σύμπαν είναι ένα άγριο σύμπαν, είναι ένα φρικτό και θανατηφόρο σύμπαν. Μόνον οι ισχυροί θα επιβιώσουν, μόνον οι αδίστακτοι μπορούν να το κατακτήσουν..."
L. Ron Hubbard
S C I E N T O L O G Y
  Η οργάνωση αυτή ιδρύθηκε από τον Αμερικανό Lafayette Ron Hubbard
(1911-1986). Ονομάζεται καί "Εκκλησία της Σαηεντόλοτζυ". Στή χώρα μας υπάρχει το "Κέντρο Εφηρμοσμένης Φιλοσοφίας Ελλάδος", (ΚΕΦΕ) το "Φιλοσοφικό Κέντρο Αθηνά" καί άλλες οργανώσεις πού συμπλέκονται μέ τήν σαηεντόλοτζυ, όπως Narconon, Citizens Commission on Human Rights κ.α.

1. Γενικές Εννοιες
Βασικοί όροι τής κίνησης είναι Scientology καί Dianetik. Η ίδια ερμηνεύει τούς όρους αυτούς:

Νέα ἐποχή: Πρόσωπο καί προσωπεῖο

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ




Καλώς ήλθατε
στον δικτυωμένο κόσμο

ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ



Η κίνηση της "Νέας Εποχής" είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο από χιλιάδες οργανισμούς, που συνεργάζονται για να επιβάλουν ένα παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, μια παγκόσμια θρησκεία και μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η "Νέα Εποχή" τάζει ότι με την επικράτησή της θα υπάρξει ένας ανυπέρβλητος χρυσός αιώνας, γεμάτος αγάπη, ειρήνη, σοφία, πρόοδο, με την προϋπόθεση όμως ότι οποιοιδήποτε "αρνητικοί" διαφωνούν με τα δόγματα και τα προγράμματά της, πρέπει να βγουν από τη μέση, ώστε οι πιστοί της να την απολαύσουν ανεμπόδιστα. Ο αριθμός των "αρνητικών" προσδιορίζεται σε 2,5 δις. ανθρώπους ή το 1/3 του πληθυσμού της γης.
Από πνευματική - μεταφυσική άποψη, η "Νέα Εποχή" αυτοπροσδιορίζεται σαν αναπόφευκτη κι επιβαλλόμενη από παράγοντες αστρολογικούς: κάθε 2.000 περίπου χρόνια, η εαρινή ισημερία περνά με αντίστροφη φορά σ' έναν αστερισμό, όπου παραμένει για τα επόμενα 2.000 χρόνια. Τώρα θα περάσει από τον Ιχθύ στον Υδροχόο (κατ' άλλους έχει ήδη περάσει το 1962 ή το 1974).

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible