Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Ὁ ἀσκητικός ἡγούμενος Ἱερώνυμος VERENDYAKIN καί οἱ προφητικές του λέξεις


Ο ασκητικός  ηγούμενος Ιερώνυμος (Verendyakin,  6 Ιουνίου του 2001), ήταν ο πνευματικός της Ιερέας Μονής της  Γεννήσεως της Θεοτόκου  Μορντόβιας. Μέσα από τις προσευχές του γέροντα  συνέβησαν πολλές  θαυματουργίες θεραπείες, έλυσε   φαινομενικά άλυτες καθημερινές καταστάσεις, οι πάσχοντες λάμβαναν  πνευματικές συμβουλές και παρηγοριά. Το όνομά του έγινε γνωστό σε όλη τη Ρωσία. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν βρει προστασία με την προσευχή του προς τον Θεό, και για πολλούς από αυτούς ο ηγούμενος Ιερώνυμος  έγινε πνευματικός οδηγός..

Πέθανε στην ηλικία των 69 ετών ως αποτέλεσμα ασθένειας. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουνίου 2001 στο Μοναστήρι Χριστουγέννων του Σανάκσαρ. Για να πει αντίο στον πνευματικό του πατέρα  ήρθαν περισσότερα από 300 πνευματικά παιδιά από τη Μόσχα, Τσελιαμπίνσκ, Νίζνι Νόβγκοροντ, Σαμάρα, Αγία Πετρούπολη και άλλες πόλεις.
Ο γέροντας Ιερώνυμος του Sanaxar και οι προφητικές του λέξεις.

Ο ίδιος έδωσε εντολή να προετοιμαστούν τα πνευματικά του παιδία για πολύ δύσκολους καιρούς. Αν και πίστευε ότι η Ρωσία πότε δεν θα σπάσει από την επίθεση του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ και ότι η χώρα του θα σταθεί μέχρι την δεύτερα παρουσία.
- Από το 1997, προειδοποίησε για την επικινδυνότητα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. . Είπε ότι έρχεται η παγκοσμιοποίηση, και θα υπάρχουν φορές που θα είναι απαραίτητο να σταθείς με πίστη και να μην παραιτηθείς από τον Χριστό. Επειδή με πολύ υπουλία  και εξυπνάδα  όλα θα γίνουν.
- Φώναζε, φώναζε με δάκρυα: "Τι κρίμα είναι η πατρίδα!" Και πόσο δύσκολο θα είναι για σας - δεν μπορώ να σας πω όλα όσα περιμένουν την πατρίδα μας ... "
-Ο ηγούμενος Πατέρας προειδοποίησε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δεχτούμε  ηλεκτρονικές κάρτες , διότι όλες οι - συνδέσεις σε ένα σύστημα παγιδεύουν  όλο τον κόσμο, κατά τη διάρκεια της παγκοσμιοποίησης, και  η προετοιμασία των δεδομένων είναι όπλο  για τον Αντίχριστο. Και πόσο δύσκολο θα είναι σε αυτόν τον κόσμο. Αυτοί που για χάρη της επιβίωσης θα πάρουν τον σφράγισμα του  Αντίχριστου, θα λάβουν μόνο την αφόρητη θλίψη, διότι ο Αντίχριστος δεν θα είναι σε θέση να τροφοδοτήσει τον κόσμο διότι θα έχουν  όλα εξαντληθεί τα αποθέματα, και στη συνέχεια, θα υποφέρουν οι άνθρωποι.!
Τότε θα ανοίγουν τα στομάχια τους για να πεθάνουν, αλλά δεν θα υπάρξει θάνατος. Ο Κύριος για την κακία μας θα αφήσει ακόμη και τον κανιβαλισμό, όπως ήταν ήδη σε άθεα χρόνια, όταν ο Κύριος τιμώρησε τη Ρωσία με λιμό. Ο πατέρας είδε ότι κατά την κατάρρευση των χρόνων που έρχονται  οι χρόνοι αυτοί θα επαναληφθούν. Αλλά μας ενθάρρυνε, είπε ότι αυτή είναι η μοίρα των Εθνών, που δεν πιστεύουν στο Θεό.
Ο πατέρας ήταν πεπεισμένος ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιτραπεί η   άφιξη του Πάπα στη Ρωσία και ότι δεν θα πρέπει να υπάρξουν συμφωνίες με το Βατικανό. Είναι  πολύ λυπηρό το γεγονός ότι οι αιρέσεις που οδηγούν τους ανθρώπους μακριά από το Θεό, απολαμβάνουν μεγάλα δικαιώματα και την ευκαιρία να αποπλανήσουν τον ορθόδοξο λαό στη χώρα μας. Με δάκρυα προσευχήθηκε για ανθρώπους που απομακρύνονται από τον Θεό. Είπε ότι για χίλια χρόνια η Ρωσία ήταν ορθόδοξη και η κύρια θρησκεία σε αυτήν θα έπρεπε να είναι ορθόδοξη. Τότε μπορούμε να μιλάμε μόνο για την πνευματική αναγέννηση της Πατρίδας μας.
Του ζητήθηκαν πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη μετάβαση στην ύπαιθρο από την πόλη. Ο πατέρας Ιερεμίας  είπε ότι πρέπει να προχωρήσετε για να σώσετε. Και ακριβώς έτσι, δεν μπορείτε να πάτε πουθενά. Τον ρώτησα, ίσως θα έπρεπε να μετακομίσω στο Μορντόβια. Απάντησε: «Όταν μετακομίζετε, θα είναι ήδη παντού (εννοούσαν η πείνα και οι καταστροφές). Ούτε το χωριό δεν θα βοηθήσει . " "Προσεύχεσθε  χωρίς διακοπή, προσευχηθείτε", συνέστησε.
Μίλησε επίσης για τον πόλεμο και την τρομερή πείνα.
 
Αλλά το ζήτημα αν θα μαζέψουμε τρόφιμα, απάντησε ότι είναι καλύτερο να μαζέψουμε την ψυχή μας  και αυτό είναι όλο. Πολλοί μοναχοί του ζήτησαν συμβουλές: δεν θα ήταν καλύτερο να μετακομίσουν σε άλλο μοναστήρι. Αλλά ο ιερέας απάντησε σε όλους εξίσου: όπου ήρθαν, να  ζουν εκεί.

ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible